Inschrijven

Individueel inschrijven
U kunt zich per e-mail opgeven met vermelding van: uw naam, uw telefoonnummer, het aantal personen (indien van toepassing), uw workshop-keuze en voorkeursdata. Met de verzamelde gegevens wordt indien nodig geprobeerd een groep samen te stellen. Bij voldoende belangstelling kan het zijn dat er gezamelijk een datum wordt geprikt. U ontvangt daarna een betalingsverzoek en na overschrijving van het bedrag is uw deelname aan de workshop definitief. Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Bent u verhinderd?

Mocht u onverhoopt moeten afzeggen dan kan dit kosteloos tot een week voor aanvang van de workshop. Bij afzegging binnen zeven dagen voor aanvang van de workshop ontvangt u 50% van uw betaling retour. Mocht Brigit Daamen onverhoopt ziek worden en de workshop moeten afzeggen, dan krijgt u uiteraard uw geld terug en/of wordt een nieuwe datum voorgesteld.


Als groep inschrijven
Bent u met meerdere personen geïnteresseerd in het volgen van een workshop, dan kunt u zich als groep inschrijven. Dat kan al vanaf 4-10 personen. U stuurt een e-mail met vermelding van: de naam van de contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer, het aantal personen, uw workshop-keuze en voorkeursdatum. Wanneer u nog speciale wensen heeft, kunt u die ook vermelden. Bijvoorbeeld bij gebruikmaking van het viltarrangement. Zo nodig neemt Brigit Daamen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.


Kinderpartijtje boeken
U kunt bij voorkeur per e-mail een kinderpartijtje aanvragen, door het vermelden van: uw naam, uw telefoonnummer, het aantal kinderen, naam van de jarige Job of Jet en de geboortedatum, voorkeursdatum, de workshop-keuze en het thema of item dat de kinderen willen gaan vilten. Bijvoorbeeld: de workshop keuze is 'Vrolijk Vilten' en er worden wOnderwater Vissen gevilt. Het is dus de bedoeling dat alle kinderen hetzelfde item gaan vilten. Wanneer u nog speciale wensen heeft kunt u die ook vermelden. Indien nodig neemt Brigit Daamen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

 
 
 
 
 
#
 
       
Vier je feest met vilt!
   
       
Dagworkshop vilten
   
       
Dagdeel vilten
   
 
Viltarrangementen
 
  Inschrijven   
  Vier je parijtje met vilt!