Het Gouden Huis voor het Glazen Huis

Dochter Luca heeft toen ze zeven jaar was een verhaal en tekening gemaakt met de titel 'Het Gouden Huis'. Samen hebben we bedacht er een kaart en sieraad van te maken.

Op de kaart kun je een persoonlijke boodschap schrijven en hem vervolgens versturen. De ontvanger kan 'Het Gouden Huis' uitknippen en er het bijgeleverde koordje en kraal aan maken. De kaart is dan als halssieraad te dragen. Maar je kunt hem natuurlijk ook als kerstkaart versturen en hem een mooi plekje geven in de kerstboom.

Actie:
De verkoop van deze kaart draagt bij aan de actie van het Glazen Huis, dat dit jaar vanaf 18 t/m 24 december in Haarlem op de Grote Markt staat. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel van 3FM Serious Request en het Rode Kruis. Zij vragen aandacht voor slachtoffers van sexueel geweld in conflictgebieden. Een stille ramp die ieder jaar miljoenen meisjes en vrouwen beschadigt. Help deze meisjes en vrouwen zodat ze een toekomst hebben.

Met het kopen en versturen van deze kaart maak je dus niet alleen een dierbare blij, maar jij steunt meisjes en vrouwen die dit hard nodig hebben! Zo is het cirkeltje weer rond. Want iedereen verdient een gouden huis dat veilig is. Zelfs als je even geen huis hebt of als het huis en de ziel die erin huist beschadigd is door (sexueel) geweld.

Koop hem tijdens de Kunstlijn!
Tijdens het Kunstlijnweekend kun je een kaart komen uitzoeken in de Gravenzaal van het Stadhuis aan de Grote Markt in Haarlem. Want elke kaart heeft een ander koordje en kraal.

Voor en na de Kunstlijn kun je de kaart in De Vishal aan de Grote Markt 20 kopen of bij mij bestellen door met mij contact op te nemen per e-mail. De kaart kost 5,95 euro en de oplage is beperkt.

Download hier de knutsel-instructies.


"Het Gouden Huis', ansichtkaart, koordje en kraal.
 
 
 
 
   
Haarlems Sieraad Collectief
       
   
010 Sieraad
       
 
Parelvacht
   
 
Invisible Women Network
   
 
Kunst voor vermist
   
Geschenken - M'n Tut
   
Geschenken - Het Gouden Huis
   
Poppenproject
Stop Tetanus
   
Roots