'Vrolijke Vlaggetjes Vilten'

Schuif op zondag 5 juni gezellig aan bij dit mini viltavontuur tijdens
het Schaapscherdersfeest van het Goois Natuurreservaat in Blaricum.
Zij bestaan 90 jaar en vieren dit groots met leuke activiteiten en workshops
tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni 2022.
Wees welkom!


Het is feest, dus gaan we Vrolijke Vlaggetjes Vilten van zachte Merino wol. Je kunt kiezen uit een slinger van vijf kleine vlaggetjes of één groter vlaggetje. De kleuren kies jezelf en ik leg je uit hoe je de wol kunt neerleggen. Je handen bewegen over de wol, zeep gaat schuimen en de losse wol veranderd in een vaste stof: vilt. Terwijl je zintuigen geprikkeld worden, vilt jij je vrolijke vlaggetje(s). Een magische ervaring voor iedereen die dit een keer wil proberen.

Dit viltavontuur duurt ca. 50 min. Thuis heb je natuurlijk nog lang plezier van je vrolijke vlaggetjes tijdens feestelijke momenten.

Wanneer: op zondag 5 juni 2022 om 12:00, 14:00 of 15:00 uur.
Prijs: 15,- p.p.
Locatie:
Schaapskooi, Blaricum.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden per mail onder vermelding van je naam, telefoonnummer en de starttijd.
Je ontvangt dan een e-mail met meer info. Na betaling is je deelname definitief.

Annuleren:
Er is dit keer geen mogelijkheid om te annuleren of voor resitutie van het inschrijfgeld. Wel kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan en onderling de kosten verdelen. Geef in dat geval s.v.p. ook aan mij door wie er dan in jouw plaats komt en het telefoonnummer waarop deze persoon bereikbaar is.

Eerdere workshops:
Tijdens de workshop op 19 februari 2022 zijn er 'Toffe Tasjes' gevilt.
Tijdens de workshop op 15 mei 2021 zijn er 'Speciale Sieraden' gevilt.
Tijdens de workshop op 15 februari 2020 zijn er 'Sierlijke Sjaals' gevilt.


Vier je feest met Vilt!

Feestelijk Vilten
Ben je op zoek naar een spetterend kinderpartijtje, een gezellige workshop met vriendinnen of een leuk en dynamische activiteit met collega's? Sieraadontwerper en viltdocent Brigit Daamen geeft met veel enthousiasme viltworkshops aan jong en oud, ook op scholen. Wil je graag gewoon een keer komen (leren) vilten, ook dan ben je meer dan welkom!

De magie van het vilten
Vilt maken van losse wol is een magische ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Je handen bewegen over de natte, warme wol, de zeep gaat schuimen en je voelt langzaam maar zeker een vaste stof onstaan. Door te kijken, maar vooral ook door te voelen kun je dit viltproces sturen. Het brengt je in het hier en nu.

Vilten is ook een mooie manier om je ideeën vorm te geven en tijdens het creëren te reageren op wat er in je handen ontstaat. Brigit Daamen begeleid je daar graag in en als je wilt daagt ze je uit om met je ontwerp net dat stapje verder te gaan.

Waar en wanneer?
Alle workshops vinden plaats op de zaterdag in het atelier van naai- & eetcafé Turquiose in Haarlem-Oost. Voor kinderpartijtjes is ook de woensdagmiddag een optie. Voor groepen vanaf 6 personen is er desgewenst een speciaal viltarrangement dat in overleg aangepast kan worden aan uw wensen. De workshopdatum prikken we in overleg. Er zijn workshops van een hele dag of van een dagdeel.

Inschrijving
Inschrijven kan zowel individueel of als groep vanaf 4-10 personen.
Kijk hier voor meer informatie.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.


Naai- & eetcafé Turquoise
Turquoise is een hedendaags naai- & eetcafé in Haarlem-Oost met een sociale en ideeële inslag. Er worden wereldse gerechten bereid waarvan een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor het opleiden van haar medewerkers. Met een bushalte recht voor de deur en Station Haarlem-Spaarnwoude praktisch om de hoek, is Turquoise goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Haarlem-Oost heeft goede in- en uitvalswegen en u kunt in de buurt overal gratis parkeren.


Vilten bij Pier K

Bij cultureel centrum Pier K in Hoofddorp geeft Brigit Daamen tijdens de Kinderkunstweken in de schoolvakanties, workshops vilten.

Kijk voor meer info op www.pier-k.nl


Vilt avontuur op locatie!

Ben je enthousiast geworden en wil je een van deze viltworkshops boeken voor uw eigen locatie, dat kan! Brigit Daamen geeft ook op verzoek lessen vilten die aansluiten bij de wensen van bijvoorbeeld scholen in het basis- en voortgezetonderwijs, de kinderopvang, uw buurthuis of tijdens uw festival. Neem vrijblijvend contact op, Brigit denkt graag met u mee over de mogelijkheden en maakt zo nodig een spetterend project op maat.

 
 
#
 
       
Vier je feest met vilt!
   
       
Dagworkshop vilten
   
       
Dagdeel vilten
   
 
Viltarrangementen
 
  Inschrijven   
  Vier je parijtje met vilt!