Vier je partijtje met Vilt!

Feestelijk Vilten
Ben je op zoek naar een spetterend kinderpartijtje? Brigit Daamen geeft met veel enthousiasme viltworkshops aan jong en oud. Ook op scholen voor speciale projecten of feestelijke gelegenheden.

De Magie van het vilten
Vilt maken van losse wol is een magische ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Je handen bewegen over de natte, warme wol, zeep gaat schuimen en je voelt langzaam maar zeker hoe een vaste stof ontstaat. Door te kijken, maar vooral ook door te voelen kun je dit viltproces sturen. Het brengt je in het hier en nu.

Kinderpartijtje vilten vanaf 1-2 uur

Vilten is voor jongens en meisjes een magische ervaring waarbij hun zintuigen volop geprikkeld worden. Ik neem de kinderen graag mee op dit avontuur en vertel ze over wol, het onstaan van vilt en laat ze vooral zelf ervaren wat je met wol kunt doen. Hieronder vindt u een overzicht van de workshops per leeftijd.


'Toveren met wol' (4-6 jaar)
Voor jonge kinderen is 'Toveren met wol' een fantastische ervaring waarbij de nadruk vooral ligt op het voelen, ruiken en zelf ontdekken van de wol en het viltproces. Na 1-2 uur* gaan de kinderen met hun eigen vilt-toverstaf naar huis. Voor maximaal 10 kinderen.

160,- incl. materiaal, limonade en een kleine traktatie.


*) afhankelijk van het aantal kinderen duurt deze workshop 1 of 2 uur. Bij een grote groep kan in overleg besloten worden de groep in tweeën te splitsen, waarbij de niet viltende kinderen kunnen tekenen of kleuren met een van de ouders. Uiteraard gaan alle kinderen vilten.


'Vrolijk Vilten' (6-8 jaar)
Kinderen kunnen bij mij 'Vrolijk Vilten' en maken in 2 uur een fabelachtig Fantasiebeest, een wOnderwater Vis, een Wol Wuppie, een Geluks Buideltje of een Grote Indianenveer. Voor maximaal 10 kinderen.

'Fantastisch Vilten' (9-11 jaar)

In twee uur kunnen de kinderen 'Fantastisch Vilten' aan een Klein-Geheim tasje, een Superhelden Masker, een Knuffel Cactus, een Vreemde Vogel, een Zotte Sleutelhanger of een Brute Broche. Voor maximaal 10 kindern.

'Heerlijk Vilten' (vanaf 12 jaar)

Tieners kunnen 'Heerlijk Vilten' en maken in 2 uur een Brute Broche, een Tip-Top Tasje, een Amazing Armband, een Vurig Lichtje of een Eigenwijze Etui. Voor maximaal 10 kinderen.

160,- incl. materiaal, limonade en een kleine traktatie.


Waar en wanneer?
Alle workshops vinden plaats op de zaterdag in het atelier van naai- & eetcafé Turquoise in Haarlem-Oost. Voor kinderpartijtjes is ook de woensdagmiddag een optie. Voor groepen van 10 personen is er desgewenst een speciaal vltarrrangement dat in overleg aangepast kan worden aan uw wensen. De workshopdatum en tijd prikken we in overleg.

Taart arrangement
In de grote ruimte van Turquoise is het mogelijk om voorafgaande aan, of na afloop van de workshop tijd in te ruimen voor het geven van de cadeautjes en het genieten van taart en limonade. Zo heeft u alle feestvreugde (en rommel) op een plek, buiten de deur. U kunt hiervoor uw eigen taart mee nemen, maar het is ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs een taart bij de workshop te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden als u gaat boeken.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Kinderpartijtje boeken
U kunt bij voorkeur per e-mail een kinderpartijtje aanvragen door het vermelden van: uw naam, uw telefoonnummer, het aantal kinderen, de naam van de jarige Job of Jet en de geboortedatum, voorkeursdatum, de workshop-keuze en het thema of item dat de kinderen willen gaan vilten. Bijvoorbeeld: de workshop keuze is 'Vrolijk Vilten' en er worden wOnderwater Vissen gevilt. Het is dus de bedoeling dat alle kinderen hetzelfde item gaan vilten. Wanneer u nog speciale wensen heeft kunt u die ook vermelden. Indien nodig neemt Brigit Daamen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Na uw aanvraag ontvangt u een offerte met de factuur en zodra de betaling binnen is, is het kinderpartijtje definitief geboekt.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Naai- & eetcafé Turquoise
Turquoise is een hedendaags naai- & eetcafé in Haarlem-Oost met een sociale en ideeële inslag. Er worden wereldse gerechten bereid waarvan een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor het opleiden van haar medewerkers. Met een bushalte recht voor de deur en Station Haarlem-Spaarnwoude praktisch om de hoek, is Turquoise goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Haarlem-Oost heeft goede in- en uitvalswegen en u kunt in de buurt overal gratis parkeren.

 
 
 
 
 
#
 
       
Vier je feest met vilt!
   
       
Dagworkshop vilten
   
       
Dagdeel vilten
   
 
Viltarrangementen
 
  Inschrijven   
  Vier je parijtje met vilt!