Dagworkshop vilten

Feestelijk Vilten
Ben je op zoek naar een gezellige workshop met vriendinnen of een leuk en dynamische activiteit met collega's? Sieraadontwerper en viltdocent Brigit Daamen geeft met veel enthousiasme viltworkshops aan jong en oud, Wil je graag gewoon een keer komen (leren) vilten, ook dan ben je meer dan welkom!

De magie van het vilten
Vilt maken van losse wol is een magische ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Je handen bewegen over de natte, warme wol, de zeep gaat schuimen en je voelt langzaam maar zeker een vaste stof onstaan. Door te kijken, maar vooral ook door te voelen kun je dit viltproces sturen. Het brengt je in het hier en nu.

Vilten is ook een mooie manier om je ideeën vorm te geven en tijdens het creëren te reageren op wat er in je handen ontstaat. Brigit Daamen begeleid je daar graag in en als je wilt daagt ze je uit om met je ontwerp net dat stapje verder te gaan.Dagworkshop - Ruimtelijk ontwerpen in vilt

Tijdens deze dag leer je de basisprincipes van het vilten en hoe je ruimtelijke vormen kunt maken. Er is voldoende tijd om na het maken van een proeflapje, je ideeen en bevindingen om te zetten in een ontwerp. Je kunt naar eigen inzicht vormen maken, onderzoeken en deze uitwerken. Waar je dat wil krijg je technische en creatieve ondersteuning in het ontwerpproces. De werkstukken die je op deze dag maakt zijn van handzaam formaat.

97,- incl. materiaal, koffie/thee en een eenvoudige en smakelijke lunch.
van 10:00-17:00 uur incl. lunch.
Waar en wanneer?
Alle workshops vinden plaats op de zaterdag in het atelier van naai- & eetcafé Turquiose in Haarlem-Oost. Voor groepen vanaf 6 personen is er desgewenst een speciaal viltarrangement dat in overleg aangepast kan worden aan uw wensen. De workshopdatum prikken we in overleg. Er zijn workshops van een hele dag of van een dagdeel.

Viltarrangement
Speciaal voor groepen vanaf 6-10 personen is er in samenwerking met naai-& eetcafé Turquoise een viltarrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit een viltworkshop naar keuze, met voorafgaand of aansluitend daarop, een heerlijke Oosterse lunch verzorgd door Turquoise.

99,99 p.p.voor een viltarrangement van een dag, incl. materiaal, koffie/thee en een Oosterse lunch.

Inschrijving
Inschrijven kan zowel individueel of als groep vanaf 4-10 personen.
Kijk hier voor meer informatie.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Naai- & eetcafé Turquoise
Turquoise is een hedendaags naai- & eetcafé in Haarlem-Oost met een sociale en ideeële inslag. Er worden wereldse gerechten bereid waarvan een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor het opleiden van haar medewerkers. Met een bushalte recht voor de deur en Station Haarlem-Spaarnwoude praktisch om de hoek, is Turquoise goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Haarlem-Oost heeft goede in- en uitvalswegen en u kunt in de buurt overal gratis parkeren.

 
 
 
 
 
#
 
       
Vier je feest met vilt!
   
       
Dagworkshop vilten
   
       
Dagdeel vilten
   
 
Viltarrangementen
 
  Inschrijven   
  Vier je parijtje met vilt!