Inschrijven

Individueel inschrijven
U kunt zich per e-mail opgeven met vermelding van: uw naam, uw telefoonnummer, het aantal personen (indien van toepassing), uw workshop-keuze en voorkeursdata. Met de verzamelde gegevens wordt indien nodig geprobeerd een groep samen te stellen. Bij voldoende belangstelling kan het zijn dat er gezamelijk een datum wordt geprikt. U ontvangt daarna een betalingsverzoek en na overschrijving van het bedrag is uw deelname aan de workshop definitief. Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Bent u verhinderd?

Mocht u onverhoopt moeten afzeggen dan kan dit kosteloos tot een week voor aanvang van de workshop. Bij afzegging binnen zeven dagen voor aanvang van de workshop ontvangt u 50% van uw betaling retour. Bij afzegging binnen drie dagen voor aanvang is restitutie van uw deelnamekosten helaas niet meer mogelijk. Mocht Brigit Daamen onverhoopt ziek worden en de workshop moeten afzeggen, dan krijgt u uiteraard uw geld terug en/of wordt een nieuwe datum voorgesteld. I.v.m. Corona gelden er extra annuleringsvoorwaarden. Deze ontvangt u na aanmelding.


Als groep inschrijven
Bent u met meerdere personen geïnteresseerd in het volgen van een workshop, dan kunt u zich als groep inschrijven. Dat kan al vanaf 4-10 personen. U stuurt een e-mail met vermelding van: de naam van de contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer, het aantal personen, uw workshop-keuze en voorkeursdatum. Wanneer u nog speciale wensen heeft, kunt u die ook vermelden. Bijvoorbeeld bij gebruikmaking van het viltarrangement. Zo nodig neemt Brigit Daamen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.


Kinderpartijtje boeken
U kunt bij voorkeur per e-mail een kinderpartijtje aanvragen, door het vermelden van: uw naam, uw telefoonnummer, het aantal kinderen, naam van de jarige Job of Jet en de geboortedatum, voorkeursdatum, de workshop-keuze en het thema of item dat de kinderen willen gaan vilten. Bijvoorbeeld: de workshop keuze is 'Vrolijk Vilten' en er worden wOnderwater Vissen gevilt. Het is dus de bedoeling dat alle kinderen hetzelfde item gaan vilten. Wanneer u nog speciale wensen heeft kunt u die ook vermelden. Indien nodig neemt Brigit Daamen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

 
 
 
 
 
#
 
       
Vier je feest met vilt!
   
       
Dagworkshop vilten
   
       
Dagdeel vilten
   
 
Viltarrangementen
 
  Inschrijven   
  Vier je parijtje met vilt!