Viltarrangementen

Viltarrangement
Speciaal voor groepen vanaf 6-10 personen is er in samenwerking met naai-& eetcafé Turquoise een viltarrangement samengesteld. Het arrangement bestaat uit een viltworkshop naar keuze, met voorafgaand of aansluitend daarop, een heerlijke Oosterse lunch verzorgd door Turquoise.

67,- p.p.voor een viltarrangement van een dagdeel, incl. materiaal, koffie/thee en een Oosterse lunch.

99,99 p.p. voor een viltarrangement van een dag, incl. materiaal, koffie/thee en een Oosterse lunch.

Inschrijving
Inschrijven kan zowel individueel of als groep vanaf 4-10 personen.
Kijk hier voor meer informatie.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

Naai- & eetcafé Turquoise
Turquoise is een hedendaags naai- & eetcafé in Haarlem-Oost met een sociale en ideeële inslag. Er worden wereldse gerechten bereid waarvan een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor het opleiden van haar medewerkers. Met een bushalte recht voor de deur en Station Haarlem-Spaarnwoude praktisch om de hoek, is Turquoise goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Haarlem-Oost heeft goede in- en uitvalswegen en u kunt in de buurt overal gratis parkeren.


Taart arrangement

Kinderpartijtje
In de grote ruimte van Turquoise is het mogelijk om voorafgaande aan, of na afloop van de viltworkshop tijd in te ruimen voor het geven van de cadeautjes en het genieten van taart en limonade. Zo heeft u alle feestvreugde (en rommel) op een plek buiten de deur. U kunt hiervoor uw eigen taart mee nemen, maar het is ook mogelijk om tegen een kleine meerprijs een taart bij de workshop te bestellen. Vraag nar de mogelijkheden als u gaat boeken.
Heeft u nog vragen dan kunt u Brigit Daamen natuurlijk geheel vrijblijvend bellen of mailen.

 
 
 
 
#
 
       
Vier je feest met vilt!
   
       
Dagworkshop vilten
   
       
Dagdeel vilten
   
 
Viltarrangementen
 
  Inschrijven   
  Vier je parijtje met vilt!